Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Falešné španělské ptáčky
Sýrový nákyp II.
Makovec bez vajec II.
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Rýžovo-jablečný nákyp
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Krůtí křídlo pečené na houbách
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Vanilková bábovka z tvarohu
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem