Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křupavý bůček
Zapečené brambory se smetanou
Babiččin koláč
Chlebíčky s vejcem
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Celerová krémová polévka
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Mistrovský bramborový salát
Naložená kuřecí křídla
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem