Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mazanec II.
Bábovka s broskvemi
Přesňáky s mákem
Mleté maso s houbami
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Kokosová žmolenka (drobenka)
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Extra čokoládové muffiny
Ořechové řezy s vločkami
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek