Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Linecké těsto pro začátečníky
Pohanková pomazánka
Sekaná jako roštěná
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Gulášová polévka s mrkví
Džem z rakytníku
Mleté maso se zeleninou II.
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky