Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Avokádová pasta
Brokolicová polévka II.
Tuňáková pomazánka III.
Skvělá šunková pomazánka
Rajčatový salát II.
Alenčin rychlý skládaný salát
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Segedín s knedlíkem po našem
Cizrnová polévka - vydatná
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek