Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Bramborové placky s mákem
Univerzální dortový korpus
Krakonošův oběd
Hovězí maso na pivu
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Kořeněné chipsy z hlívy
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě