Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna plněná brambory
Bavorské vdolečky II.
Ořechovo-ananasová buchta
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Jednoduchá vařená poleva
Játra rychle a chutně
Špenátové palačinky se špenátovou…
Kuřecí se smetanou a špenátem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi