Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Gratinovaný losos
Houbové karbanátky s mletým masem
Naše vynikající bublanina
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Plněná sekaná pečeně II.
Jablečný (hruškový) hřích - dort
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Pečené brambory
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem