Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort pro kluka
Salát s rukolou a mozzarellou
Koláč z jogurtů s drobenkou
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Zeleninový salát se sýrem
Cereální hruškový / jablečný závin …
Bazalková pasta / pesto
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Smaženka s restovanou zeleninou
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek