Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obalované koblížky
3x3 - těstovinový salát
Podmáslový chléb - moc dobrý
Alpský Kaiserschmarrn
Chlebové "lasagne"
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Cuketové topinky (tousty)
Lehká tvarohová bublanina
Třešňový dort s mákem
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše