Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marinované buřty
Marlenka na můj způsob
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Boloňský guláš na zítra
Rebarborový koláč s pudingem
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Vanilková bábovka z tvarohu
Cibulové kroužky
Tříbarevná buchta z remosky …
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek