Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Angreštová marmeláda s medem
Tříbarevný koláč II.
Pampeliškový med II.
Senzační řezy z velkého plechu
Plněné ořechy IV.
Mramorová bábovka II.
Fazolová gulášovka s uzeným masem
Maso s paprikovou omáčkou
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot