Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka se sýrem
Květákové placičky se sýrem
Zapékaná brokolice
Slaný závin s plísňovým sýrem
Česneková polévka IV.
Výborný chléb s pohankovou moukou
Jednoduchá ovocná bublanina
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Přírodní maso se žampiony - minutka
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi