Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka
Mandarinkové řezy
Blesková smaženka
Debrecínské závitky
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Brambory s tvarohem našich babiček
Volarské tvarohové koláčky
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky