Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodolanská omáčka
Jemné kuřecí závitky
Kuře po francouzsku
Italská rybí polévka „caciucco“
Česneková krkovička na houbách
Čínská sladkokyselá omáčka
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Kuřecí srdíčka - pečená
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek