Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý med malé vyděračky
Chutní šnečci
Pravé italské tiramisu II.
Marinovaná kuřecí prsa II.
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Jednoduché pivní staročeské řízky
Vepřové na pánvi
Zelný salát se zeleninou
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou