Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky se sýrem
Čokoládový dort IV.
Ragú z divočáka na švestkách
Majolková krkovička se sýrem
Křupavý jarní salát
Italská polévka Minestrone Institutu…
Můj dýňový kompot s ananasem
Jednoduché pivní staročeské řízky
Dukátové buchtičky z remosky s…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone