Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Makrely na roštu
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Obložená vejce
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Panenka se šalotkou
Kynutý koláč s tvarohem
Citrónová Janina
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka