Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená kuřecí prsíčka
Vepřové ragú z mletého masa
Segedínský guláš maďarské babičky
Játrová čína
Piškotová bábovka II.
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Marinovaná kuřecí prsa II.
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Pečená žebírka na zelenině
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek