Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Přírodní řízek
Drobenkové muffiny s tvarohem
Jehněčí kotletky & karotky na…
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Drobenkový koláč (řez, dort) s…
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Brokolicová polévka
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake