Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Léčivý med malé vyděračky
Rajčatový salát IV.
Ledový salát s krutony
Zapečené těstoviny s brokolicí
Sojové maso se zeleninou
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Hlíva s přírodním masem - minutka
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi