Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Kynuté koláče od maminky
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Ovocné želé s mascarpone
Kuřecí závitek s nivou
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Sušenky z ovesných vloček s kokosem
Fazole z konzervy
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake