Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Rajská polévka pro děti i dospělé
Pudinkové řezy
Nepečené trubičky II.
Mrkvová pomazánka II.
Balkánský listový závin slaný
Okurkovo-tvarohový salát s koprem
Bábovka z marmelády (džemu)
Dušené zelí - zadělávané
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou