Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koložvárské zelí
Řízky v ovesných vločkách
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Měkké sušenky s čokoládou
Česnečka pro labužníky
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Okoun na másle a kmínu
Fazolová polévka s domácími flíčky
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek