Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Srbský vepřový guláš
Vepřové v alobalu
Marokánky ze smetany
Bůček na čínský způsob
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Ořechová roláda s rumem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Nudle se shiitake
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake