Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené houskové knedlíky
Náš domácí štrúdl
Jogurtová bábovka s pudinkem
Salát s rukolou a olivami
Pečená dýně (velice chutná)
Houskový knedlík z domácí pekárny
Okurkový salát na uskladnění
Krůtí na smetaně
Přírodní maso se žampiony - minutka
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi