Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z čínského zelí
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Pórková polévka s krupicí
Hnětynky
Pečená zelenina - výborná
Rychlé fazolové lečo
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Domácí plněná roláda z mletého masa
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou