Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Ledový salát se smetanou
Zámecká drůbeží játra
Dort stracciatella s ricottou
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Čokoládový dort ala Sacher
Almnüsse (smažené koblížky)
Italské těsto a výborná pizza
Máslo s medvědím česnekem
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem