Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červeného zelí
Jarní pomazánka
Ořechové řezy medové
Kozí brada - novoroční zelňačka
Skvělá pasta na pizzu
Gulášová polévka z předního hovězího…
Kořeněný patizon v těstíčku
Vepřové na pánvi
Dukátové buchtičky z remosky s…
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem