Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepice na smetaně
Tvarohová pomazánka s tuňákem
Oblíbené houstičky
Bůčková roláda se špekem
Bramborové buchty - kynuté
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Rybízový koláč
Mandle v pánvi pražené
Těstoviny s pancettou a hráškem
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky