Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Pravý upírský bramborák
Gurmánské smažené řízky
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Šunková pomazánka - taťkova
Borůvkový tvarohový dort
Vejce na maďarský způsob
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros