Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Listové řezy s krémem
Jahodové řezy IV.
Chřestové rizoto
Rychlokvašky mého manžela
Česneková pomazánka - nejlepší
Jablečné těstoviny s tvarohem
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Koláč z podmáslí
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros