Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dukátové buchtičky
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Vepřová plec s krémovou omáčkou,…
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Jablečný krémový sen - řez
Patizonová směs - bezmasá
Hráškovo pórkový krém
Cibulová polévka podle Marušky
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek