Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová čína
Kuřecí řízky v listovém těstě
Bleskový fazolový salát
Buchty trochu jinak
Hustá bramboračka
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Lehká tvarohová pomazánka
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Nakládané karotky
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou