Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaný vepřový bůček
Velikonoční sekaná
Halušky se zelím a vařeným masem
Cmunda na pekáči
Nekynutý koláč s různým ovocem
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Mrkvová bezlepková buchta
Hovězí sendvič s nakládanými…
Čokoládová buchta z remosky
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky