Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččin štrůdl
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Vajíčková pomazánka II.
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Jablečná roláda s tvarohem
Hrnečková bublanina
Cuketové topinky (tousty)
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek