Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatový salát s mozzarellou a…
Zapečený lilek s parmezánem
Mňamková pomazánka z Nivy
Rychlé kuře s bramborem
Jarní polévka s krupicovými nočky
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Kuře (nejen) na zelí
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Bylinkový olej
Houbový kuba
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi