Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky na černém pivu
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Prokládané brambory s cuketou -…
Dýňová polévka III.
kuřecí srdíčka
Bostonské krémové mufiny
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Vláčný velikonoční beránek
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem