Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Hořčičná omáčka
Pomazánka na topinky a toasty
Halušky se zelím a vařeným masem
Vajíčkový salát
Trojbarevný koláč naší babičky
Houskový knedlík
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem