Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka s mrkví
Segedínský guláš III.
Jednoduchý segedín
Mleté maso na žampionech
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Pribiňáčkové řezy
Biskupský chlebíček
Snadná a rychlá hrachová polévka
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Restované žampiony s bramborami a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi