Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelský Pangasius
Zapečená (nejen) krůtí játra
Brokolicovo-bramborové placičky
Kynuté skořicové uzlíky
Salát z červeného zelí IV.
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Domácí vepřovka po česku ala …
(nejen) Masové roládky / závitky s…
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka