Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z červené řepy II.
Králík v zelenině s hořčicí
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Perníčky - hned měkké
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Pórková polévka s mrkví
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Sladké oplatky
Banánová roláda s pudinkovým krémem
Špagety ala carbonara
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka