Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík po cikánsku
Angreštová marmeláda s medem
Vynikající zmrzlinový pohár
Broskvové řezy
Jednoduchá polévka z červené čočky…
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Tvarohové placky
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek