Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové placky
Chlupaté knedlíky ze solamylu
Calzone - Plněná pizza
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Dresing na hlávkový salát
Bábovka s jablky a šlehačkou
Bostonské krémové mufiny
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek