Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky jako dezert
Škvarkové pagáčiky
Bramborák rodeo II.
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Roštěná mé babičky
Pařížské rohlíčky IV.
Plněné brambory s rajčaty a…
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Nakládané karotky
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake