Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek II.
Celozrnné dalamánky
"Slovenský" bramborák
Masíčko po námořnicku
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Bramborovo-sýrové lívance
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Dukátové buchtičky z remosky s…
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek