Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza těsto - rychlé a tenké
Gnocchi s listovým špenátem
Zapečené brambory se šlehačkou
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Pórková polévka s cizrnou
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger