Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr s česnekem
Óbr dort - číslice
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Pečenáče z kapra
Polévka s červenou řepou
Pravé italské tiramisu II.
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Vajíčková pomazánka se sýrem
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi