Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Perník II.
Cuketové sušenky
Česnečka se šunkou a sýrem
Pivní vrabci
Italská polévka Minestrone Institutu…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Jednoduchá vločková polévka
Nadýchaný piškotový dort
Kaplická cmunda
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…