Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké košíčky
Žampiony na grilu
Nakládané maso
Cheesecake s limetkami
Krůtí guláš s těstovinami
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Pikantní sladkokyselá polévka na…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi