Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramboráky z kyselého zelí
Škvarkové tyčinky
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Krémová kapustová polévka
Kroupový oběd (večeře)
Valentýnský řez
Dort s čokoládovým krémem
Plněná vepřová rolka
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem